Minute

50 centis a dereka a folyton nassoló modellnek

 

 

Első pillantásra durván anorexiásnak néz ki, pedig állítása szerint rendesen eszik és a vékonyság csupán adottság nála.

A 30 éves román Ioana Spangenberg 170 centi magas, a súlya viszont alig 40 kiló, a derékbősége pedig 50 centi.

„Senki sem hiszi el, de napjában háromszor rendesen eszem, emellett egyfolytában csokit és csipszet nassolok. Egyszerűen csak kicsi a gyomrom. Olyan, mintha természetes gyomorgyűrűm lenne. Ha egyszerre sokat eszem, rosszul érzem magam” – nyilatkozta a nő a The Sun című lapnak.

Ioana teljesen normális, 3,2 kilós súllyal született, a teste csak tinédzserkorában kezdett egészen másképp kinézni, mint a kortársaié. 13 évesen a derékbősége 38 centiméter volt. Furcsa alkata miatt sokáig önértékelési zavarokkal is küzdött.

„Romániában jobb, ha túlsúlyos vagy, az ugyanis azt jelenti, hogy gazdag családból származol – magyarázta. – Így, míg a barátaim randevúzni jártak, én otthon ültem, csokit ettem, és azt kívántam, hogy bárcsak meghíznék.”

A nő 2006-ban ismerkedett meg egy német turistával. „Jan volt az első férfi, aki szépnek látott és bátorított, hogy szeressem a testem.” Nyolc hónap együtt járás után Ioana és Jan összeházasodtak, a nő pedig Németországba költözött. A férj készített először fotósorozatot feleségéről. „Annyira lenyűgözték a képek, hogy feltette őket az internetre, a reakciók pedig elképesztők voltak.” A nő saját bevallása szerint még mindig szeretne hízni, ugyanakkor elfogadta, hogy valószínűleg nem fog, és tinédzserkora óta először végre jól érzi magát a bőrében.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!