Minute

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

 

 

Anya azért hagyta el a családját, mert nem bírta a feszültséget, ami szerinte a túlsúlyos gyerekek nevelésével jár. Vissza akarta kapni az életét.

Az apa, Nicolae Marginean szerint a felesége nem törődik a gyerekekkel, akkor lépett le, amikor nyolc, hét és négy évesek voltak. A család Északkelet-Romániában, Botosaniban él nagy szegénységben. Örülnek, ha étel kerül az asztalukra. Egészséges táplálkozás az anyagiak miatt szóba sem jöhet náluk, így valószínűleg tovább hízhatnak a gyerekek. Az anya azért hagyta el őket, mert nem akart megbirkózni azzal a feszültséggel, ami a kövér gyerekek nevelésével járt, és vissza akarta kapni az életét.

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

„Az orvosok azt mondták, hogy a gyerekeimnek komoly problémáik lesznek, hogy nem kezdenek el fogyni. Viszont egészséges ételekre nem futja. A gyerekeknek hiányzik az anyjuk, ezért most még inkább híznak” – mondta a férfi.

Elhagyta a nő a családját, mert kövérek a gyerekek

A gyerekek otthon töltik az idejük legnagyobb részét. Az iskolában ugyanis kiközösítették és terrorizálják őket. „Az osztálytársaim nevetnek rajtam. Azzal piszkálnak, hogy kövér és szegény vagyok” – mondta Denisa.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mannácska Manna says:

    Anyuci se nádszál..nem a gyerek tehet róla hova születik és mit kap enni. Talán jobban át kellett volna gondolni a családtervezést.Ahogy a történetet olvasom, az nemigen lehetett.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!